Hormonen

Makkelijk geld verdienen met JOUW website?Wat je zeker moet weten

Geld verdienen door Affiliate marketing? Wat en hoe werkt dit? Ga het je uitleggen in deze blog.

Ik ben altijd al een nieuwsgierig en ondernemend persoon geweest. Heb altijd gewerkt, in een winkel, bij een uitzendbureau en de laatste 10 jaar heb ik in ons eigen bedrijf gewerkt. Dit was een ideale combinatie.

Wanneer de kinderen naar school waren werkte ik op kantoor en wanneer ze thuis kwamen zat ik met een kopje thee te wachten 😉

Heerlijk vond ik het. Toen ik zwanger werd van ons 3e kindje heb ik besloten om na de zwangerschap niet meer volledig op kantoor te zijn en te gaan genieten van ons kindje en te verzorgen.

Toen de kleine 2 werd voelde ik toch weer de behoefte om iets te gaan doen. Iets voor mezelf.

Op zoek naar een passende baan

Tja, en een passende baan, dat bleek wat lastiger te zijn dan dat ik dacht. Ik heb een administratieve achtergrond en opleiding. Alleen heb ik ontdekt dat dit niet echt is wat ik graag zou willen en wat bij mij past.

Jaren lang heb ik een eigen bedrijf gehad als Distributiepartner van een groot schoonmaak product. Dit vond ik echt super leuk om te doen. Ik deed dit via sociaal marketing en via thuispresentaties. Dit vond ik persoonlijk heel erg spannend om te doen. Iedere keer wanneer ik een presentatie mocht geven, was ik voor die tijd zo zenuwachtig dat mij dit partte ging spelen. Ik heb dit jaar besloten om hiermee te stoppen. Voornamelijk om die reden.

Door de Coronacrisis werd het nog lastiger om te gaan solliciteren. Er waren weinig vacatures wat bij mij paste. En wanneer ik er wel 1 vond kwamen er zoveel reacties dat je erg geluk moest hebben om uitgekozen te worden. Wel werd ik uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken en kon ook volop brieven schrijven, maar samen met mij vele andere mensen.

Ik ging op zoek naar een alternatief

Op het internet zocht ik naar iets anders wat bij mij past, mijn wensen waren :

 • Thuiswerken
 • Mijn eigen tijd in kunnen delen
 • Mijn eigen inkomsten kunnen bepalen
 • Iets doen wat ik zelf erg leuk vind
 • En waarbij ik ook nog tijd heb voor mijn kids, huishouding, etc.

Oke, ik weet het een hele lange wensen lijst en misschien lijkt het onmogelijk, maar het kan! Lees maar verder.

Ik had al mijn wensen gevonden!

Ik ging googelen en zocht op thuiswerken. Hierbij kwam ik een website tegen over Affiliate marketing.

Ik ben me hierin gaan verdiepen en dit leek mij echt super leuk om te doen. De meeste van mijn wensen kon ik hierin plaatsen. Ik heb de kans om via affiliate marketing mijn eigen inkomen te generen, ik kan vanuit huis of waar dan ook aan de slag met mijn bedrijf en ik kan mijn eigen tijd indelen.

Ik koos voor Affiliate marketing

Nadat ik me had opgegeven voor een cursus, kon ik gaan starten. Hiermee kreeg ik toegang tot het forum en kon ik video’s bekijken, om zo stap voor stap mijn eigen affiliate marketing op gaan zetten.

Natuurlijk dit ging niet vanzelf, ik liep tegen veel dingen aan.

 • Wat voor website wilde ik maken?
 • Waar liggen mijn interesses?
 • Hoe ga ik te werk?
 • Wat betekenen alle termen zoals SEO, Niche, Zoektermen etc.

Helaas ben ik zo’n typje dat veel te snel wil en alles snel onder controle wil hebben. Maar dat had ik hierbij helaas niet en werd soms door mezelf ingehaald.

Dat bracht spanning en frustratie met zich mee. Mijn stresshormonen en gelukshormonen liepen ook vaak door elkaar. Wanneer ik bezig ben met een artikel word ik hier zo ontzettend blij en gemotiveerd van. Wanneer ik met de website bezig ben en het lukt niet kan ik me hier vervelend om voelen.

Waarom een website over hormonen?

Nadat ik deze plan had uitgestippeld en alle vragen aan mezelf had gesteld ben ik hier antwoorden op gaan zoeken.

Maar wat voor website? Ik wilde beginnen met een website dat dicht bij mezelf ligt. Waar kan ik mijn persoonlijke verhalen kan vertellen in combinatie met de juiste artikelen wat mensen aanspreken.

Al snel kwam ik bij de niche ‘hormonen’. Hier kan ik namelijk behoorlijk veel last van hebben en ik weet met mij vele andere vrouwen.

Het onderwerp was bepaald. Nu nog een naam voor de site. Eigenlijk was dit erg simpel en grappig genoeg was deze naam ook nog vrij.

Het gaat over Hormonen, en over Mijn Hormonen. Hiermee was mijn website www.mijnhormonen.nl een gegeven.

Ik heb mijn Domeinnaam geregistreerd (dit is de www.mijnhormonen.nl) en heb hier WordPress aan gekoppeld. Via wordpress kan ik namelijk ook daadwerkelijk mijn website onderhouden.

Bouwen aan mijn website

Daarna kwam natuurlijk een hele nieuwe stap voor mij. Want ik had nog nooit een website gebouwd. Wel houd ik erg van schrijven. Ik had van kinds af aan al een dagboek waarin ik hele verhalen schreef. Dat was dus geen belemmering.

Ik had wel eens een website onderhouden voor ons eigen bedrijf, maar daar was het huis al van gebouwd zeg maar, ik hoefde alleen maar de meubels erin te zetten.

Nu begon ik helemaal vanaf de grond. Naar mate ik ging bouwen kwam ik vele obstakels tegen, maar omdat ik mij had aangesloten bij internetsuccesgids.nl kreeg ik heel veel steun. Ik kon Jacko (de oprichter van Internetsuccesgids.nl een mail sturen met mijn twijfels of vragen en vrijwel dezelfde dag of de volgende ochtend kreeg ik al bericht.

Door zijn enthousiasme en ideeën kreeg ik ook steeds meer de smaak te pakken en het ook onder de knie te krijgen.

Wat is eigenlijk affiliate marketing?

De meesten mensen die ik vertelde over wat ik ging doen hadden nog niet eerder gehoord van de term Affiliate Marketing.

Kort gezegd: Het is een manier van online geld verdienen door een product wat door een ander is gemaakt te promoten. Hierover ontvang je dan Commissie. Dit is een gedeelte van het verkoopbedrag. Dit kan echt wel oplopen tot grote bedragen. Bedenk maar eens wanneer er per dag 50 bezoekers op je website komen. 15 ervan kopen een product via jouw website. Hier ontvang jij een percentage van van bijvoorbeeld 10%. Wanneer dit een hele week voorkomt kan dit uitlopen tot ene mooi bedrag! En dat allemaal wanneer je op vakantie bent!

De meest voor de hand liggende manier is het bouwen van een website met een goede niche. Een niche is een onderwerp waarover je gaat schrijven. In mijn geval is dit (mijn) Hormonen.

Om op deze manier een website te bouwen ontvang je, naar mate je meer artikelen en gaat schrijven, bezoekers.

Deze bezoekers zijn belangrijk. Zij zijn namelijk degene die een product willen gaan aanschaffen. Op het moment dat ze via jouw website iets gaan kopen ontvang je hierover een commissie, een soort beloning. Per product is het verschillend hoeveel je ontvangt. De bezoeker merkt hier niks van. Deze betaald niks meer over het product.

Welke bedrijven kan je promoten?

Er zijn verschillende bedrijven bij wie je je kunt aanmelden voor Affiliate marketing. Hieronder een aantal voorbeelden:

 • Paypro, dit is een provider dat zich het meest richt op e-books of online cursus. Hierdoor kan je commissie heel er hoog zijn
 • Bol.com. Op bol.com vind je talloze producten die vaak passen bij jouw niche.
 • Daisycon. Ook hier vind je voldoende campagnes die je kunt gebruiken voor je artikel.

Kan ik hier mijn inkomen uit genereren?

Jazeker kan dat! Wees wel realistisch en verwacht niet dat dat binnen een paar maanden zal zijn. Dit heeft tijd nodig en de juiste aandacht.

Google is daar een grote schakel in. Je wilt natuurlijk met je website gezien worden. En dan het liefst op de eerste pagina van google. dit gebeurt niet meteen nadat je een eerste artikel op je website hebt gezet. Hier gaat tijd overheen.

Achter de schermen kijkt google met je mee. Heb je goede zoekwoorden erop staan? Is je site up to date? Wordt je website veel bezocht? Zijn je artikelen interessant en belangrijk?

Wanneer je website op den duur gaat ‘lopen’ zal je zien dat je er verdiensten uit krijgt.

Waar kan ik beginnen met affiliate marketing

Zoals ik net al vertelde heb ik mijn opleiding gevolgt bij internetsuccesgids.nl. Bij Jacko Meijaard. Een jonge man dat jaren geleden begonnen is met affiliate marketing. Hij verdient hier een zeer leuke inkomen mee.

Om zijn ervaringen en deze manier van geld verdienen te delen heeft hij een Internet succes Gids gemaakt.

Hiermee krijg je toegang tot van alles.

 • Video’s bekijken en leer je stap voor stap om met affiliate marketing te starten
 • Vragen en opmerkingen achter laten op het forum. Je ontvangt dan hierop antwoord en tips over je onderwerp
 • Rechtstreeks contact opnemen met Jacko met je vragen.
 • Je kunt je aansluiten bij de 10K club om nog meer voordelen te krijgen.

Wanneer kan ik beginnen met Affiliate marketing

Een kort antwoord? VANDAAG! Heel simpel. Je klikt op deze link, dan kom je bij de website van Jacko terecht. Hier kan je je aanmelden en de rest volgt vanzelf. Wanneer je stap voor stap alles doet kom je er vanzelf.

Het mooiste is dat hij VANDAAG en MORGEN alleen nog een superaanbieding heeft! Deze geldt dus alleen nog tot vrijdag 2 april.

Dus als je het wilt doen, is vandaag de juiste stap!

Start vandaag nog met Affiliate Marketing En ga op weg naar je eigen Vrijheid

Liefs Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *