Hormonen, Mind, Body en Meer.

foto linda

Mijn Verhaal

Waarom ik ben begonnen met deze website, wie ik ben, wat ik doe?

logo mijn hormonen

Vrouwelijke hormonen

Wat zijn eigenlijk (vrouwelijke) hormonen, wat doen ze in je lichaam en wat voor invloed hebben ze?

Herstel je hormonen

Zijn je hormonen in de war? Zit je niet lekker in je vel? Ga dan voor Vivian! Ze kan je helpen

Vivian Reijs

Yoga voor je hormonen

Leer alle voordelen van Yoga kennen. Het is een fantastische manier om je hormonen in balans te krijgen

Yoga
Hormoonboostende activiteiten
Hormoonboostende activiteiten

In deze blogpost delen we informatie over enkele van deze hormoonboostende activiteiten, zoals yoga, meditatie, krachttraining en andere vormen van lichaamsbeweging. Laten we deze activiteiten eens nader bekijken en ontdekken hoe ze ons kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Lees verder »
Het Belang van Hormonen in het Lichaam

Ontdek het belang van hormonen in je lichaam en hoe ze invloed hebben op je algehele gezondheid en welzijn. Leer hoe hormonen verantwoordelijk zijn voor verschillende processen in je lichaam, zoals groei, metabolisme, reproductie en stemming. Begrijp hoe hormonale onbalans kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen en ontdek mogelijke behandelingsopties. Ontdek hoe je een gezonde hormoonbalans kunt behouden door middel van voeding, lichaamsbeweging en levensstijlkeuzes. Kom meer te weten over de complexe interactie tussen hormonen en hoe ze jouw welzijn op zowel fysiek als emotioneel niveau beïnvloeden.

Lees verder »

Wat zijn vrouwelijke hormonen

​​(Vrouwelijke)hormonen, we hebben allemaal twee belangrijke systemen in ons lichaam die ons helpen communiceren, hormonen en neurotransmitters. Als we het over hormonen hebben, hebben we het eigenlijk over een van deze systemen.Hormonen worden beïnvloed door het zenuwstelsel, maar werken iets anders dan het doet. Het is nog steeds een belangrijk communicatiesysteem dat constant signalen door je lichaam stuurt.

Wil jij bewuster, gezonder, energieker worden in 10 weken?

Doe dan mee met mijn 10-weken BEWUST LEVEN programma

Mediteren en Dopamine:

  • Van meditatie is aangetoond dat het dopamine in de hersenen afgeeft. En dopamine is een feel-good hormoon waardoor we ons kalm en gelukkig voelen. Meditatie kan dus helpen om je humeur te verbeteren en je beter te laten voelen. Als je je down of gestrest voelt, probeer dan 20 minuten per dag te mediteren om verbeteringen te zien!

Vrouwelijke hormonen

Vrouwen hebben andere hormonen dan mannen. Denk maar eens aan menstruatiehormonen en bijvoorbeeld de overgangshormonen. 

Bij de overgangshormonen komen vaak diverse klachten achterweg. Om dit zo aangenaam mogelijk te maken zijn er verschillende manieren voor.

1 daarvan is de Menokuur programma.

Menokuur® is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang die effectief willen afvallen én overgangsklachten willen verminderen!

Als je nu Menokuur® bestelt, dan zit je weer snel lekker in je vel en voel je je stukken beter. Je hebt binnen 3 weken meer energie en voelt je weer sexy en aantrekkelijk. Je herkent jezelf weer en voelt je fitter, slanker en vitaler. Wil jij dat ook?

Bestel dan de Menokuurbox en je betaalt géén € 697,- maar slechts € 196,-.

Oestrogeen overzicht
Gewoon Judith

BioHcg Afslankdruppels 

Ook ideaal om een paar kilo af te vallen of om na afloop van een afslankkuur een gezond gewicht te behouden.

Mijn website
Ik geloof in JOUW hormonen
logo mijn hormonen
Wil je mij volgen?